Wednesday, June 13, 2012

La Duchesse - Ofert-ele



Creme de lux pentru ingrijirea tenului tau: 49 RON in loc de 110 RON pentru orice crema La Duchesse (dintre cele de mai jos).

Detalii gasesti pe: ofert-ele.ro

Crema Anti Stress: Ai o ... viata activa? Hmmm... stim ce-i acela stres! Si tenul tau stie! Si-l resimte! De aceea iti recomandam Anti Stress Cream - crema profesionala de zi special creata pentru hranirea si hidratarea tenului "insetat" - primul ajutor pentru pielea ce "reactioneaza" la stres! Pentru revigorarea tenului tau!

Crema Night time Vitamin C: Crema profesionala nutritiva de noapte Night-time Vitamin C cu maxima capacitate de protectie impotriva factorilor agresivi de peste zi si efecte corectoare vizibile. Concentratia sporita de Vitamina C stimuleaza reinnoirea colagenului propriu pielii.

Lifting Eye Serum - with IMMEDIATE Effect! - un ser profesional special pentru pielea delicata din jurul ochilor, cu o concentratie mare de Vitamina C care stimuleaza refacerea fibrelor de colagen si atenueaza imediat ridurile fine, cu efect de durata.

Throat & Decollete Cream: Creste-ti senzatia de confort si relaxare! Mergi un pic mai departe cu ingrijirea pielii tale! Iti recomandam Throat & Decollete Cream, formula profesionala special dedicata pielii sensibile a gatului si decolteului. Hidrateaza si furnizeaza elementele nutritive necesare pielii, ii creste fermitatea si-i asigura maxima protectie impotriva elementelor nocive din mediu.

No comments:

Post a Comment

Trimite-ne parerea ta!