Mastile faciale in curatirea si refacerea tenului

Mastile faciale desavarsesc procesul de curatare profunda a tenului prin eliminarea celulelor moarte din stratul superficial si indepartarea comedoanelor dar adauga si un plus de hidratare, contribuind la regenerarea pielii in profunzime. Se recomanda aplicarea unei masti o data pe saptamana. La Duchesse Cosmetics iti recomanda din gama profesionala Danielle Laroche:

Masca enzimatica Enzymatic Peeling Mask (click pe imagine pentru a mari!) este creata pentru dizolvarea enzimatica a celulelor moarte si reintinerirea texturii tenului. Contine ceara de jojoba si extracte de fructe, cu efecte nutritive si hidratante.
Tipuri de ten:
* ten normal
* ten uscat
* ten sensibil
* ten gras
Ingrediente active:
* ulei din samburi de strugure
* extract de jojoba
* hialuron
* extract de lamaie
* extract de alge marine
* papaina
* alantoina
* minerale si apa de mare de la Marea Moarta
Vezi utilizarea in:
-> programele dezvoltate pentru toate tipurile de ten, de la uscat la tenul gras. In noul program SPRING SKIN REFRESH, de refacere a tenului dupa anotimpul rece, dar si in programele ESSENTIAL destinate refacerii si rehidratarii tenului uscat si de intretinere si reechilibrare a tenului cu tendinte la ingrasare.
Actiunea Enzymatic Peeling Mask este extrem de delicata si, in acelasi timp, eficienta!

Masca faciala cu extract de perle naturale Natural Pearl Mask (click pe imagine pentru a mari!) este special conceputa pentru a reda o piele stralucitor de curata!
Tipuri de ten:
* ten normal
* ten mixt
* ten uscat
Ingrediente active:
* ceara de albine
* ulei de migdale
* ulei de avocado
* ulei de limba mielului
* ulei din arbore de ceai
* ulei de macese
* pudra de perle
* vitaminele C si E
Vezi utilizarea in:
-> programul ESSENTIAL dedicat reintineririi tenului matur.
Aplicarea mastii Natural Pearl Mask cu un masaj facial usor asigura un gomaj extrem de delicat al pielii. Asigura infrumusetarea, nutritia si hidratarea pielii cu rezultate imediate.


Ti-ai regasit produsul potrivit? Comanda-ti-l! Pe e-mail (sorinciuciuc@yahoo.com), telefonic (0743.083.545) sau on-line, de la distribuitorul nostru autorizat, pe site-ul semprenaturale.ro !

No comments:

Post a Comment

Trimite-ne parerea ta!