Tuesday, June 12, 2012

Kit EXCLUSIV La Duchesse HOME SPA Anti-Ageing iNtense



Un concept revolutionar.
Eficienta ingredientelor naturale, dublata de inovatii tehnice - cuprinsa in kit-urile EXCLUSIV La Duchesse HOME SPA - disponibile acum prin precomanda!

Programul EXCLUSIV La Duchesse HOME SPA Anti-Ageing iNtense pentru ingrijirea tenului matur si tratament anti-ageing, dedicat ameliorarii ridurilor si reintinerire a tenului, este unul dintre cele mai utilizate, datorita eficientei sale sporite in cresterea tonusului si a fermitatii tenului, precum si atenuarea rapida si vizibila a ridurilor. Este furnizat impreuna cu aparatul profesional pentru intretinere faciala, cu ioni galvanici, infrarosii si microvibratii pentru masaj BEAUTY FACE INFUSION GALVANIC ION SKIN CARE MASSAGER.

Kit-ul contine urmatoarele produse:

1. Gentle Cleanser (250 ml) - lapte demachiant eficient, cu textura delicata. Curata si reechilibreaza hidro-lipidic tenul. Extractul de Hamamelis actioneaza asupra proteinelor pielii si formeaza un strat protector, conferind tenului un aspect relaxat si catifelat pe termen indelungat. Ingrediente active: betaina, hamamelis, minerale si apa de mare de la Marea Moarta. Aplica Gentle Cleanser pentru a-ti curata pielea in profunzime si reechilibra hidro-lipidic tenul. Incepe dinspre interior si progreseaza usor catre exteriorul fetei. Vei resimti imediat efectul relaxant, iar tenul tau va pastra un aspect catifelat.

2. Vitamin C Serum (50 ml) - ser facial creat special pentru combaterea efectelor trecerii timpului. Concentratia ridicata de Vitamina C stimuleaza productia de colagen pentru o piele intinerita. Ingrediente active: porphyridium, alge marine, vitamina C, vitaminele E si F, hamamelis, minerale si apa de mare de la Marea Moarta. Aplicat printr-un masaj usor, Vitamin C Serum confera un ten semnificativ mai luminos. Vitamina C va stimula - pe de o parte - sinteza de colagen, iar pe de alta parte va facilita actiunea profunda a serului Anti-Ageing.

3. Anti-Ageing Serum (50 ml) - ser ce patrunde adanc, pana in straturile profunde ale pielii si este extrem de eficient in reparatia tenului deteriorat. Ingrediente active: acizi grasi esentiali Omega 3 si Omega 6, acid arahidonic, sfignolipide, lecitina, ulei din germeni de grau, retinol, ulei de avocado, ulei de migdale, luminita noptii, vitamine C si E. Acizi grasi esentiali nutritivi Omega 3 si Omega 6 confera tenului hidratarea profunda si "umplerea" ridurilor - de la cele mai mici pana la cele mai profunde! - iar Vitamina E reprezinta substratul nutritiv necesar pielii pentru a se reface in profunzime. Se aplica printr-un masaj delicat dar sutinut, dinspre interior spre exterior - "repara" si revigoreaza aproape instantaneu tenul.

4. Dermocosmetic Anti Gravity Cream (50 ml) - crema speciala pentru reechilibrarea si tonifierea tenului. Ingrediente active: peptide, celule stem vegetale stem PhytoCellTec™ din fruct de mar, lecitina, ulei de migdale, ulei de masline, ulei de salvie, hialuron, hamamelis, ulei de jojoba, unt de shea, alantoina. Se aplica printr-un masaj usor, dinspre interior spre exterior. Doua dintre cele mai importante ingrediente active - celulele stem si Idealift™ - confera echilibrul si forta tesutului cutanat de a lupta impotriva pielii "cazute", pentru un maxim efect de lifting. Matrixyl™ 3000 - cu proprietatile sale antirid vine sa completeze o formula extrem de eficienta in crestrea tonului facial.

5. Dermocosmetic Rejuvenating Eye Cream (30 ml) - crema dermocosmetica pentru ochi cu celule stem vegetale PhytoCellTec™ - ofera atentia speciala ce trebuie acordata pielii sensibile din jurul ochilor. Ingrediente active: peptide, cultura de celule stem PhytoCellTec™ din fruct de mar, lecitina, unt de shea, ulei de salvie, hialuron, ulei de jojoba, ulei de masline, hamamelis, ulei de migdale, alantoina. Aplica Dermocosmetic Rejuvenating Eye Cream in jurul ochilor pentru a diminua ridurile fine si a impiedica aparitia altora noi. Celulele stem obtinute prin tehnica PhytoCellTec™ stimuleaza celulele proprii pielii pentru un aspect intinerit. Chronodyn™ stimuleaza vitalitatea si rezerva energetica celulara pentru a creste capacitatea regenerativa a tenului, iar ingredientul activ Matrixyl™ 3000 reduce semnificativ ridurile de la nivelul ochilor.

6. Dermocosmetic Energizing Night Cream (50 ml) - solutia nutritiv-energizanta de noapte cu celule stem vegetale obtinute prin tehnica PhytoCellTec™ ce asigura suportul proceselor de reintinerire si refacere a tenului - procese ce se desfasoara cu maximum de intensitate in timpul noptii. Ingrediente active: peptide, celule stem vegetale stem PhytoCellTec™ din fruct de mar, lecitina, ulei de migdale, ulei de masline, ulei de salvie, ulei de jojoba, unt de shea. Aplica-ti Dermocosmetic Energizing Night Cream pentru a asigura suportul proceselor dereintinerire si refacere a tenului. In plus, aportul de Matrixyl™ 3000 cu efect de reducere a ridurilor si Chronodyn™ cevitalizează pielea conduc la un ten mai ferm, mai sanatos!

Toate produsele din kit-ul EXCLUSIV La Duchesse HOME SPA Anti-Ageing iNtense sunt cosmetice profesionale, bazate pe formule originale cu eficienta ridicata.
In calitate de reprezentant autorizat al producatorului, La Duchesse iti pune la dispozitie intreaga documentatie de origine si modalitatea de utilizare a produselor, in conformitate cu legislatia europeana!


Kit-ul EXCLUSIV La Duchesse HOME SPA Anti-Ageing iNtense este furnizat impreuna cu aparatul profesional pentru intretinere faciala, cu ioni galvanici, infrarosii si microvibratii pentru masaj BEAUTY FACE INFUSION GALVANIC ION SKIN CARE MASSAGER.
Gratie celor 4 functii:
- Curatare
- Hidratare
- Ingrijire – masaj cu microvibratii
- Lifting

fiecare dintre acestea fiind administrabile in mod “energic” sau “usor”, aparatul profesional pentru intretinere faciala aduce SPA-ul in casa ta!

Programul EXCLUSIV La Duchesse HOME SPA Anti-Ageing iNtense este disponibil EXCLUSIV pe baza de precomanda aici: Kit EXCLUSIV La Duchesse HOME SPA Anti-Ageing iNtense

No comments:

Post a Comment

Trimite-ne parerea ta!