Tuesday, June 12, 2012

Kit EXCLUSIV La Duchesse HOME SPA COOL SUMMER BREEZE iNtense



Un concept revolutionar
Eficienta ingredientelor naturale, dublata de inovatii tehnice - cuprinsa in kit-urile EXCLUSIV La Duchesse HOME SPA - disponibile acum prin precomanda

Program EXCLUSIV La Duchesse HOME SPA COOL SUMMER BREEZE iNtense pentru protectia eficienta a tenului in perioada verii are rolul de a asigura o curatire eficienta, o protectie avansata si nutritia adecvata a tenului pe perioada verii.Este furnizat impreuna cu aparatul profesional pentru intretinere faciala, cu ioni galvanici, infrarosii si microvibratii pentru masaj BEAUTY FACE INFUSION GALVANIC ION SKIN CARE MASSAGER.

Kit-ul contine urmatoarele produse:

       1. Aqua Gel Cleansing Rince (250 ml) - solutie de curatire fara sapunuri, destinata in special indepartarii reziduurilor uleioase. Lasa pielea curata si hidratata. Utilizarea zilnica, dimineata si seara, confera tenului un aspect proaspat, fin si perfect curat. Ingrediente active: minerale si apa de mare de la Marea Moarta. Aplica Aqua Gel Cleansing Rince prin miscari energice pana la spumare.
Aqua Gel Cleansing Rince indeparteaza eficient impuritatile si lasa in urma un ten curat si hidratat!

       2. Vitamin C Serum (50 ml) - ser facial creat special pentru combaterea efectelor trecerii timpului. Concentratia ridicata de Vitamina C stimuleaza productia de colagen pentru o piele intineritaIngrediente active: porphyridium, alge marine, vitamina C, vitaminele E si F, hamamelis, minerale si apa de mare de la Marea Moarta. Aplica printr-un masaj usor Vitamin C Serum pentru un ten semnificativ mai luminos! Vitamina C protejeaza eficient tenul si va stimula sinteza de colagen. Extractele de alge marine si zinc refac textura fina a pielii!

       3. Anti Stress Cream (50 ml). Stim cu totii ce-i acela stres! Si tenul tau stie! Si-l resimte! De aceea iti recomandam Anti Stress Cream, o crema de zi special creata pentru hranirea si hidratarea tenului "insetat" - primul ajutor pentru pielea ce necesita revigorareIngrediente active: squalane, hialuron, minerale si apa de la Marea Moarta. Prin textura delicata, absorbtia facila si multiplele ingrediente emoliente Anti Stress Cream reechilibreaza, hidrateaza si catifeleaza tenul si-i reda sanatatea si luminozitatea.

       4. Restorative Eye Cream (30 ml) - crema speciala nutritiva si protectoare pentru pielea sensibila din jurul ochilor. Ingrediente active: unt de shea, ubiquinona, hamamelis, ulei de migdale, alantoina, vitamina C, minerale si apa de mare de la Marea Moarta. Aplica Restorative Eye Cream in jurul ochilor pentru a hrani si proteja eficient pielea fina din jurul ochilor. 

       5. Dermocosmetic Energizing Night Cream (50 ml) - solutia nutritiv-energizanta de noapte cu celule stem vegetale obtinute prin tehnica PhytoCellTec™ ce asigura suportul proceselor de reintinerire si refacere a tenului - procese ce se desfasoara cu maximum de intensitate in timpul noptii. Ingrediente active: peptide, celule stem vegetale stem PhytoCellTec™ din fruct de mar, lecitina, ulei de migdale, ulei de masline, ulei de salvie, ulei de jojoba, unt de shea. Crema dermocosmetica energizanta de noapte Dermocosmetic Energizing Night Cream, cu celule stem vegetale obținute prin tehnica PhytoCellTec™, asigura suportul proceselor de reintinerire si refacere a tenului. In plus, aportul de Matrixyl™ 3000 cu efect de reducere a ridurilor si Chronodyn™, ce vitalizează pielea, conduc la un ten mai fermmai sanatos!

Toate produsele din kit-ul EXCLUSIV La Duchesse HOME SPA COOL SUMMER BREEZE iNtense sunt cosmetice profesionale, bazate pe formule originale cu eficienta ridicata.
In calitate de reprezentant autorizat al producatorului, La Duchesse iti pune la dispozitie intreaga documentatie de origine si modalitatea de utilizare a produselor, in conformitate cu legislatia europeana!

Kit-ul EXCLUSIV La Duchesse HOME SPA COOL SUMMER BREEZE iNtense este furnizat impreuna cu aparatul profesional pentru intretinere faciala, cu ioni galvanici, infrarosii si microvibratii pentru masaj BEAUTY FACE INFUSION GALVANIC ION SKIN CARE MASSAGER.
Gratie celor 4 functii:
-          Curatare
-          Hidratare
-          Ingrijire – masaj cu microvibratii
-          Lifting
fiecare dintre acestea fiind administrabile in mod “energic” sau “usor”, aparatul profesional pentru intretinere faciala aduce SPA-ul in casa ta!

Kit-ul EXCLUSIV La Duchesse HOME SPA COOL SUMMER BREEZE iNtense este disponibil prin precomanda aici: Kit EXCLUSIV La Duchesse HOME SPA - COOL SUMMER BREEZE

No comments:

Post a Comment

Trimite-ne parerea ta!