Friday, May 18, 2012

Noutati in SUPER-OFERTELE de Bun Venit!

Te rasfatam!

Pentru ca "te iubim frumoasa!"

De aceea vei gasi la noi SUPER-OFERTE de Bun Venit in comunitatea La Duchesse!

Cauta SUPER-OFERTELE La Duchesse in:
Magazinul virtual La Duchesse

SUPER-OFERTA de Bun Venit "Zi si Noapte" de ingrijire profesionala - crema de zi Anti Stress Cream si Night-time Vitamin C Cream cu 50% REDUCERE! - pentru toate tipurile de ten

Aici, in comunitatea La Duchesse, "te iubim frumoasa!"
De aceea iti oferim SUPER-OFERTA de Bun Venit pentru toate tipurile de ten, intr-un pachet ce contine crema speciala de zi Anti Stress Cream si crema de noapte Night-time Vitamin C Cream cu 50% REDUCERE!

Anti Stress Cream este o crema de zi special creata pentru hranirea si hidratarea tenului "insetat" - primul ajutor pentru pielea uscata si obosita ce necesita revigorare. Textura delicata, usor de absorbit, contine multiple ingrediente emoliente ce hidrateaza si catifelează tenul. Fata iti va radia de sanatate mai mult ca niciodata!

Night - time Vitamin C Cream este o crema nutritiva de noapte ce ofera maxima protectie impotriva factorilor agresivi de peste zi, cu efecte corectoare vizibile. Concentratia sporita de Vitamina C stimuleaza reinnoirea colagenului propriu pielii. Este o formula cu eficienta crescuta, datorata ingredientelor cu efect hidratant, a uleiului de masline si a germenilor de grau, Vitaminei E si a mineralelor de la Marea Moarta.

No comments:

Post a Comment

Trimite-ne parerea ta!