Tuesday, September 11, 2012

La Duchesse Romania - "Te Iubim Frumoasa!"


Compania La Duchesse Cosmetics aduce un nou concept in domeniul ingrijirii tenului: “Te iubim frumoasa!” si de aceea iti punem la dispozitie un portofoliu de produse cosmetice pentru ingrijirea tenului bazate pe formule originale profesionale cu eficienta crescuta!

Vei gasi la noi sfaturi profesioniste care te vor ajuta in luarea celor mai bune decizii si alegerea celui mai potrivit program de ingrijire a tenului tau!
Recomandarile nostre se bazeaza pe experienta noastra, a producatorilor si a colaboratorilor nostri din saloanele specializate de infrumusetare si cosmetica.

Ne bazam pe parteneriate internationale, unul dintre cele mai importante fiind realizat in colaborare cu unul dintre cei mai importanti producatori din Israel - lider in productia de produse cosmetice, cu peste 2.000 de colaboratori in domeniul cosmetologiei si infrumusetarii - pentru a pune la socoteala numai angajatii din Israel.

Prezenta performanta pe pietele din Europa, America de Nord si de Sud, si Asia se datoreaza investitiilor constante in facilitatile de productie si cercetare - dezvoltare.
Unul dintre ultimele centre de acest gen - specializat in dezvoltarea de produse cosmetice profesionale pe baza de celule stem din fruct de mar prin tehnologia elvetiana inovatoare PhytoCellTec™ - a fost deschis recent in Olanda.

La Duchesse Cosmetics vine intr-un moment oportun pe piata din Romania cu dorinta de a pune la dispozitia clientelor produse profesionale cu formule originale de inalta eficienta, dezvoltate in programe specifice fiecarui tip de ten, cu rezultate certificate de experienta.



Te invitam in grupul La Duchesse pe facebook - unde iti poti impartasi experienta cu ceilalti utilizatori ai produselor noastre.



Vino cu noi pe pagina oficiala La Duchesse Romania - pentru a fi la curent cu noutatile noastre zilnice.


Contacteaza-ne!

La Duchesse Cosmetics SRL

Adresa: Bd. 21 Decembrie 1989, Nr. 104, L2/2
400124 Cluj Napoca, Cluj - ROMANIA
Telefon: (004) 0264 461 411
Mobil: (004) 0743 083 545
website: http://laduchesse.shopmania.biz/
e-mail: sorinciuciuc@yahoo.com

Date de inregistrare:
Inregistrare fiscala: CUI 29350128
Registrul Comertului: J12/2828/2011

No comments:

Post a Comment

Trimite-ne parerea ta!