Tuesday, July 10, 2012

Ti-e dor de un weekend ... anticipat?


Ti-l aducem noi mai devreme! Weekend-ul anticipat al hidratarii tenului tau!

Acidul hialuronic – sau factorul hidratant natural (Natural Moisturizing Factor – NMF) este componentul esential pentru hidratarea tenului tau – mai ales pe perioada de vara!

Pana in 15 iulie beneficiezi de o OFERTA RACOROASA:

Alege-ti unul dintre produsele profesionale destinate ingrijirii tenului cu cel mai ridicat continut de acid hialuronic.

1. Anti Stress Cream - elixirul tenului “insetat”! este crema cosmetica profesionala de zi special creata pentru hranirea si hidratarea tenului "insetat" - primul ajutor pentru pielea uscata, “obosita” ce "reactioneaza" la stres – pentru tenul care necesita revigorare.
Tipuri de ten:
* rezultate excelente pe toate tipurile de ten, dar in practica este folosita mai ales pe:
* ten normal
* ten uscat
* ten mixt
Ingrediente active:
* squalane
* hialuron
* minerale si apa de la Marea Moarta

Anti Stress Cream este utilizata in programele de refacere a tenului "obosit", exagerat expus actiunilor factorilor de mediu nocivi.
Anti Stress Cream prin textura delicata, usor de absorbit, aduce multiple ingrediente emoliente ce hidrateaza si catifeleaza tenul. Fata ta iti va multumi si va radia de sanatate mai fericita ca niciodata!


2. Night-time Vitamin C - crema de noapte cu maxima capacitate de protectie impotriva factorilor agresivi de peste zi si efecte corectoare vizibile. Concentratia sporita de Vitamina C stimuleaza reinnoirea colagenului propriu pielii, iar continutul bogat in acid hialuronic rehidrateaza perfect tenul peste noapte!
Tipuri de ten:
* ten normal
* ten uscat
* ten mixt
* ten sensibil
Ingrediente active:
* germeni de grau
* hialuron
* unt de shea
* retinol
* vitaminele C si E
* ulei de masline
* minerale si apa de mare de la Marea Moarta


Night-time Vitamin C este recomandata datorita calitatilor sale nutritive in programele de ingrijire a tenurilor cu tendinta la ingrasare sau sensibile.
Formula Night-time Vitamin C are o eficienta ridicata, datorita ingredientelor cu efect hidratant, a uleiului de masline si a germenilor de grau, Vitaminelor C si E si a mineralelor de la Marea Moarta.

Ia-ti-le pe amandoua si primesti in plus un necessaire personalizat!

No comments:

Post a Comment

Trimite-ne parerea ta!