Wednesday, April 18, 2012

Super-Oferta "No More Spots!"

Odata cu apropierea verii cele mai multe probleme de ingrijire le pune tenul cu tendinta la ingrasare. Inmultirea alergenilor (polen, praf) face ca puseele acneice sa devina tot mai frecvente si mai greu de tratat.
Si, pentru ca te iubim frumoasa!, iti punem la dispozitie o oferta generoasa!
Ia-ti pachetul “No More Spots!” (click pe imagine pentru marire!) la un pret imbatabil: 199,- lei!

FARA:
- parabeni
- propilen-glicol
- silicon
- uleiuri minerale
- extracte industriale petroliere
- S.L.S. / S.L.E.S.
-> pentru ingrijirea NATURALA a tenului!

Pachetul contine:
1. Unul dintre cele mai cerute produse din gama cleanser-elor: Dermocosmetic Deep & Purifying Gel, pe baza de celule stem vegetale obtinute prin tehnologia revolutionara PhytoCellTec™. Curata in profunzime, echilibreaza hidro-lipidic tenul si creste intensitatea activitatii celulelor din derm, contribuind astfel la procesul de regenerare a tenului. Lasa un ten fin si proaspat, cu rezultate excelente pe toate tipurile de ten, dar mai ales in cazul tenului normal, mixt, gras si sensibil.
Ingredientele active - celule stem vegetale PhytoCellTec™ din fruct de mar, aloe vera si hamamelis ii confera proprietatile pentru care este atat de cautat!
2. Dermocosmetic Balancing Day Cream - crema dermocosmetica pe baza de celule stem vegetale obtinute prin tehnologia PhytoCellTec™ - conceputa special pentru reechilibrarea tenului cu tendinte la ingrasare. Bogatia de ingrediente active – peptide, celule stem vegetale stem PhytoCellTec™ din fruct de mar, lecitina, ulei de migdale, ulei de masline, ulei de salvie, pulbere de flori de bambus, extract de orez, ulei de jojoba, unt de shea – recomanda Dermocosmetic Balancing Day Cream pentru intretinerea si reechilibrarea tenului cu tendinte la ingrasare. Extractul de orez matifiaza pielea prin absorbtia sebuumului excesiv, dezvaluind finetea tenului. Este extrem de utila pentru tenul cu tendinte la ingrasare, tenul mixt si a tenul tanar (inca din perioada pubertatii!), fiind foarte bine tolerata si de catre tenul sensibil!

Ia-ti acum pachetul “No More Spots!” cu -30% Discount, la numai 199,- lei si uita de:
- Excesul de sebuum al tenului cu tendinta la ingrasare
si
- Problemele cauzate de acnee (inclusiv acneea juvenila!)

Comenzile aferente acestei oferte se pot face prin e-mail: sorinciuciuc@yahoo.com numai in limita stocului disponibil!

Va rugam sa specificati:
Nume
Prenume
Adresa postala completa
Numarul de telefon

Oferta “No More Spots!”

Comenzile sunt onorate in termen de maxim 48 de ore de la data confirmarii telefonice prin curier rapid cu plata ramburs.
NU se percepe taxa de transport pe teritoriul Romaniei!

No comments:

Post a Comment

Trimite-ne parerea ta!